Stekels & Staartjes

Wie is Stekels & Staartjes?

Over Stekels & Staartjes
We willen ons graag even voorstellen: wij zijn Cisca en Kim, moeder en dochter!

Cisca is gelukkig getrouwd, 59 jaar en moeder van twee kinderen: Kim(31) en Kelly(26) en oma van drie kleinkinderen. Kim is gelukkig samenwonend, 31 jaar en ook moeder van twee kinderen: Joënna(8) en Nolan(5). De allerleukste kleding vinden voor onze (klein)kinderen is echt een hobby van ons beide! En wat is nu niet beter dan van je hobby, je werk te maken?

Stekels & Staartjes is opgericht op 1 augustus 2009 als webshop. Een webshop met baby- en kinderkleding, geweldig natuurlijk, maar toch was er de wens naar meer…. op 25 maart 2016 heeft Stekels & Staartjes een stenenwinkel gekregen in het centrum van Hoorn!

Naast dat kinderkleding van ons een grote hobby is, zitten er nog zoveel meer leuke en mooie kanten aan kinderkleding verkopen! Werken met kinderkleding en klanten, het verveeld nooit en voelt niet als werken. We proberen mooie merken te verkopen, merken die je niet overal tegen komt. Waar we ook zeker voor staan, is een persoonlijke benadering, winkelen in een webshop, maar toch het persoonlijke contact! Daarom kunt u ons ook altijd e-mailen, bellen, smsen of whatsappen als u vragen heeft over de kleding of andere vragen of opmerkingen heeft. We kunnen bijvoorbeeld kleding voor u opmeten, zodat u verzekerd bent van de juiste maat! Alle vragen mag u stellen, niks is ons te gek! We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden op uw vraag, op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur!

We hopen dat u, als klant, net zo een vertrouwen heeft in Stekels en Staartjes, als wij doen!

Veel liefs,
Stekels & Staartjes
Cisca & Kim

Vestigingsadres van onze winkel:
Kleine Noord 7
1621 JD Hoorn

Contactgegevens:
info@stekelsenstaartjes.nl
06-45286015
Heeft u vragen? U kunt ons e-mailen, bellen, smsen en whatsappen!

Juridische gegevens:
KvK-nummer: 64787486
BTW-nummer: NL8558.43.846.B01

Bankgegevens:
IBAN: NL42 INGB 000 708 1040
BIC: INGBNL2A
ING ten name van Stekels & Staartjes

X