FAQ: Veel gestelde vragen en informatie.

 • Verzendkosten: 
  Stekels & Staartjes verzendt uw bestelling gratis vanaf €29,95 en anders rekenen wij hier maar €2,95 voor. Verzending naar België en Duitsland is vanaf €75 gratis en daaronder rekenen wij €4,50. Voor andere landen binnen Europa worden de verzendkosten berekend in uw winkelwagen. Voor andere landen willen we u vragen de kosten op te vragen door een email te sturen naar info@stekelsenstaartjes.nl.
 • Bezorging: 
  Stekels & Staartjes bezorgt uw bestelling via PostNL. Bestellingen die op dinsdag t/m zaterdag voor 16:00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden en worden meestal de volgende dag bezorgt door PostNL. Bestellingen die op zondag en maandag gedaan worden verzenden wij op dinsdag. Ons streven is dat uw bestelling binnen maximaal 2 werkdagen is bezorgd. Er zijn daarnaast uitzonderingen met betrekking tot de betaalwijze; kiest u voor bankoverschrijving bij het bestellen, dan wordt uw bestelling verzonden, zodra de betaling bij ons binnen is. Alle andere betaalmethodes zijn bijna in alle gevallen direct verwerkt in ons systeem, een heel enkele keer heeft dit extra controle tijd nodig door de betreffende betaalmethode.
 • Herroepingsrecht: 
  Het herroepingsrecht houdt in dat u het recht hebt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. U hebt na aanmelding van retour nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Kijk voor de uitgebreide informatie op de pagina Ruilen en Retouren.
 • Betaalmethoden: 
  Na het doen van een bestelling op www.stekelsenstaartjes.nl wordt u doorgeleid naar onze betaalpagina.
  Hier kunt u kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden:

  • MultiSafepay: hier kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
   – iDeal
   – Maestro
   – MasterCard
   – Visa
   – Bankoverboeking
   – Giropay
   – Bancontact
   – SofortBank
   – Belfius
   – KBC
   – ING HomePay
  • Paypal
   Wat is PayPal?
  • Betaal na ontvangst
   U kunt bij Stekels & Staartjes van de optie betalen na ontvangst gebruik maken vanaf een bedrag van €15,- en voor een maximaal bedrag van:
   – Als u voor de eerste keer betaalt via Multifactor: €150,-
   – Als u voor de tweede keer betaalt via Multifactor en de eerste bestelling heeft voldaan: €300,-
   Voor de volledige informatie van betaling na ontvangst en de voorwaarden verwijzen we u naar de volgende pagina: BnO.
  • Betaal in winkel te Hoorn
   Betalen bij afhalen in onze winkel in Hoorn per pin of contant
 • Prijzen: 
  Alle bedragen die in onze webshop vermeld staan zijn inclusief B.T.W.
 • Contactgegevens: 
  Alle informatie omtrent contactgegevens kunt u hier vinden: pagina contact.
 • Privacy verklaring:
  Stekelsenstaartjes.nl houdt uw privégegevens privé, zo hoort het ook. Wij spelen open kaart en gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er dan ook alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons ontvangen informatie te waarborgen. Kijk voor de uitgebreide informatie op de pagina privacy policy.
 • Account:
  Iedereen kan een account aanmaken. Hierbij hoeft u niet elke keer u gegevens in te vullen en wordt het makkelijker en leuker om bij ons te winkelen. Wilt u uw gegevens wijzigen als u bijvoorbeeld verhuisd bent, of een ander emailadres hebt gekregen, dit doet u makkelijk in uw eigen account omgeving. Log in op de account pagina en wijzig uw betreffende gegevens.