Hallo! Welkom op de pagina van www.stekelsenstaartjes.nl!
Stekels & Staartjes

FAQ

FAQ: Veel gestelde vragen en informatie.

* Verzendkosten: De verzending van uw bestelling binnen Nederland is altijd Gratis. Geen speciale actie maar standaard, dus bij zowel bestellingen met nieuwe collecties als kleding in de uitverkoop zonder minimale besteding. Kijk voor meer informatie over verzendkosten naar het buitenland op de verzendkosten pagina.

* Herroepingsrecht: Het herroepingsrecht houdt in dat u het recht hebt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. U hebt na aanmelding van retour nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Kijk voor de uitgebreide informatie op de pagina Ruilen en Retouren.

* Betaalmethoden: Betalen kan via Ideal en vooruitbetaling. Ook is het mogelijk om met een creditcard zoals Mastercard of Visa te betalen. Betalen vanuit het buitenland is ook mogelijk via de optie Mister Cash (Belgie), Giropay (Duitsland), Carte Bleue (Frankrijk), Maestro of betaalsysteem DIRECTE banking. We bieden ook de optie betalen na ontvangst (BnO) aan. U kunt gebruik maken van Betalen Na Ontvangst bij een bestelling van minimaal €15,-. Voor de volledige informatie over hoe dit in zijn werk gaat en de voorwaarden die daarbij komen kijken kunt u kijken op de BnO pagina op onze site. Kijk voor de uitgebreide informatie op de pagina afrekenen.

* Prijzen: alle bedragen die op onze winkel vermeld staan zijn inclusief B.T.W.

* Contactgegevens: alle informatie omtrent contactgegevens staan op onze website. Van contactpersoon, vestigingsadres, mogelijkheden om contact op te nemen en juridische- en bankgegevens. Kijk voor de uitgebreide informatie op de pagina contact.

* Privacy verklaring: Stekelsenstaartjes.nl houdt uw privégegevens privé. Zo hoort het ook.
Wij spelen open kaart en gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er dan ook alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons ontvangen informatie te waarborgen. Kijk voor de uitgebreide informatie op de pagina privacy policy.

* Account: Iedereen kan een account aanmaken. Hierbij hoeft u niet elke keer u gegevens in te vullen en wordt het makkelijker en leuker om bij ons te winkelen. Wilt u uw gegevens wijzigen als u bijvoorbeeld verhuisd bent, of een ander emailadres hebt gekregen, dit doet u makkelijk in uw eigen account omgeving. Log in op de account pagina en wijzig uw betreffende gegevens.

 

 

 

X